China Post Forum

Welcome Guest 

Show/Hide Header

Welcome Guest, posting in this forum requires registration.

Pages: [1]
Author Topic: Vals tracking nummer
Marjanne68
Newbie
Posts: 1
Post Vals tracking nummer
on: February 16, 2021, 08:57
New Topic

Ik heb een vals tracking nummer gekregen!
CP428568792CN is nergens te traceren.
Het geschil is gesloten en krijg mijn geld (€ 153,-) niet terug !
Ik heb bezwaar gemaakt en wacht nog op een reactie van Ali Express,maar verwacht niet dat ik mijn geld nog terug krijg.
De verkoper (shop910339099store) beweerd dat mijn pakket is afgeleverd en er getekend is voor ontvangst. Hij gaf een verkeerd trackingnummer door die inderdaad is afgeleverd maar die niet gekoppeld was aan mijn bestelling en adres.
De verkoper reageert niet. Als ik zijn webshop open heeft hij geen voorraad meer en kan er niets meer besteld worden.
Pure oplichterij !
Vraag is alleen hoe kan ik zwendel melden bij Ali Express ?
Hoe kom ik in contact met een persoonlijke chat en geen robot ?
Waar kan ik een e-mail naar toe sturen ?
Ik wil hoe dan ook mijn geld terug !
Hopelijk heeft u een goed advies want ik ben inmiddels wanhopig.

kristientj-
eb
Newbie
Posts: 10
Post Re: Vals tracking nummer
on: February 18, 2021, 02:20
New Topic

ik zit met juist hetzelfde probleem, meerdere zelfs. voor contact , want dit ontloopt men uiteraard als het is om geld terug te vragen, ga je naar alibaba, log in , of maak snel account aan , je krijgt daar onmiddellijk customer service, als je u order nummer gewoon ingeeft krijg je binnen de 10 seconden antwoord, dit betreft een aliexpress order, moment ik verbind u door , en je bent binnen, wat ik u kan aanraden, zorg voor voldoende bewijs, stuur de koerrier in mijn geval bpost, vraag om een official statement in het engels, eerst vraag je of ze u nummer willen tracken uiteraard, dan meld je niet ontvangen. dan heb je dit al, volgende stap, maak foto's van je tracking startend met CP...... en zoek enkele orders die hetzelfde tracking formaat hebben die wel geleverd zijn, maak van beide screenshots en plak deze langs elkaar dat ze het duidelijk zien . als ik een mail stuur of bij appeal iets wil doorgeven, ik maak altijd een gedeeld openbaar album . en plak die link en doorsturen. dit kan je met acrobat adobe, icloud, onedrive , google drive, dropbox, maakt niet uit, post daar al je bewijs foto's in . het is geen garantie maar wel beste advies dat ik kan geven, het draait om geluk wie je dispute behandeld volgens mij. in mijn geval had de verkoper het onmiddellijk toegegeven dat de tracking naar ander adres ging en de foute informatie bevatte, ik had official statement bpost met de postcode naar waar de zending verstuurd werd en afgetekend, en nog durft men dispute sluiten en vandoor gaan met je geld, aliexpress is heel goed op de hoogte van die fraude, zolang het ook voor hun geld opbrengt , gaan ze daar niets tegen doen, customer support is als alibot. gekopieerde zinnen met mouwvegerij. beloven de hemel en doen . 0 , zero , nieté, nothing. als je niet blijft van je oren maken en opnieuw en opnieuw, je gaat zien ze gooien u uit de chat als ze zichzelf er niet kunnen uitpraten, in het geval dit niet help klacht, ecc of world post organisation. succes lieverd, begrijp je situatie volledig, voor tracking om meer te weten te komen, probeer eens Ninjapost in google te tikken, hier vind je vaak details die andere niet weergeven. en dat trackchecker, op ios, op windows, gratis maar fantastisch, als laatste parcels , de 2 laatsten kan je automatisch je aliexpress bestellingen in 1 keer uploaden, ik heb er 1087, en de app werkt nog evengoed en super snel, geen andere app of software bied dit gratis en onbeperkt.

kristientj-
eb
Newbie
Posts: 10
Post Re: Vals tracking nummer
on: February 18, 2021, 02:45
New Topic

http://www.icloud.com/sharedalbum/#B0F5IRuBxGhcLYr

kristientj-
eb
Newbie
Posts: 10
Post Re: Vals tracking nummer
on: February 18, 2021, 02:48
New Topic

het is global cainao alweer . post eerst de foto's in chat naar de verkoper. als je dan een dag later screenshots neemt dat hij het niet leest of niet antwoord sta je dadelijk in een sterkere positie. en dan naar customer service

cphelper
Pro
Posts: 495
Post Re: Vals tracking nummer
on: February 20, 2021, 09:47
New Topic

http://track-chinapost.com/result_china.php?order_no=CP428568792CN shows No shipping record!
If you just got this number, You should push seller to ship the goods immediately.
if you have got this number for long time and paid with paypal/aliexpress/WISH/AMAZON, you need open dispute immediately against fraud and claim refund.

Pages: [1]